Tante Betsy Pepper Butterfly ‘n Roses: geef je garderobe een oppepper!

Het eerste jurkje van de nieuwe collectie van Tante Betsy dat ik probeerde, is de Tante Betsy Pepper Butterfly ‘n Roses: een bloemenjurkje met een sportieve look door de afwerking van de mouwen en kraag met een zwart-wit gestreepte band.

Het jurkje had ik al bij verschillende dames voorbij zien komen en ik wil nog eens laten zien hoe ideaal dit jurkje zich op verschillende manieren laat combineren. Je kunt haar sportief (met sneakers) of klassiek (met hakken) dragen. Ik ga dat in deze blog aan jullie laten zien. Hier al een Instagram-voorproefje.

En deze blog heb ik weer een leuke win-actie, dus lees snel verder!

Zipp it, shrimpy!

Voor het eerst heb ik een jurkje met sipper bovenin aan en dat bevalt me heel best! Ik dacht altijd dat dit gezien mijn redelijk aanwezige boezem geen model was voor mij, maar daar ben ik zeker op teruggekomen! Van deze jurk kon ik ook een maat L nemen ipv maat XL, ook wel eens lekker ;)! Een Sneak Peak in Tante’s Webshop laat zien dat de jurk er nog is vanaf maat L.

De stof is dunner dan ik van Tante gewend ben, maar dat vind ik juist een enorm voordeel voor de lente en zomer; lekker luchtig. Dat heb ik ook al ondervonden op de warmere dagen die we al hebben gehad. Wat wel een terugkomend puntje is, is dat het zwart van de jurk met wassen wat vager wordt. Ik vraag me af of dat op te lossen is?

Blote benen en mijn gouden klompjes van Swedish Hasbeens!

Hierboven draag ik de jurk met enkel een hemdje eronder, blote benen en mijn gouden sandaalklompjes van Swedish Hasbeens. Heerlijk!

Op de wat frissere dagen met panty en cowboylaarzen

Maar deze jurk is ook heerlijk stoer met cowboylaarzen, zoals je kunt zien!

Wat hebben bijen met bio cotton te maken?

Aan de nieuwe jurken zit naast het vertrouwde Tante label nu ook een label met een bijtje dat laat zien dat de jurk van bio cotton gemaakt is. Heel tof vind ik dat! Maar waarom is het nu precies zo goed?
Biologisch katoen wordt verbouwd zonder chemische middelen en pesticiden. In plaats van alleen katoen te verbouwen, wisselen boeren de teelt af, waardoor de bodem gezond blijft en ziektes en onkruid minder kans krijgen.

Bodembedekking zorgt ervoor dat er minder water verdampt en dus minder water nodig is. Doordat de bodem rijker blijft, is er ook weer minder water nodig.
Voor de boeren die de katoen verbouwen is bio-katoen gezonder; zij worden minder bloot gesteld aan chemicaliën. Voor fair trade gecertificeerde katoen krijgen de boeren een gegarandeerde prijs.
De uiteindelijke katoenen kleding bevat ook minder resten van de chemicaliën. Een t-shirt van biologisch katoen is ongeveer 90% minder toxisch dan een t-shirt van conventioneel katoen! Beter voor onze bijtjes dus!

Maar ook al worden er tijdens de teelt van biologische katoen minder chemische middelen gebruikt, voor het kleuren en afwerken van de stof worden nog steeds veel toxische middelen gebruikt. Bovendien is er nog steeds erg veel ruimte, water en energie nodig om bio-katoen te laten groeien en er stof van te maken. Dus het kan altijd nog beter!

Respect voor de natuur met een sportieve look: op Adidasjes
Lekker knallen met okergele panty van Apollo

Wordt het zwart, roze of geel: met deze jurk combineer je je scheel!

De foto’s laten zien dat dit jurkje zich super laat combineren met allerlei kleuren. Daar word ik zó blij van! Ik kan echt in bed liggen en al nadenken over welk vestje of welke panty ik bij een jurk ga aan trekken. Heerlijk dat mix en matchen! Ja bij deze jurk kunnen echt heel veel kleuren panty’s. Kun je ook wel een oppepper gebruiken bij je jurk? Dat komt goed uit, want ik ga twee Apollo panty’s verloten!

Win! Win! Win!

Vertel, welke kleur panty geeft jouw jurk een oppepper? Laat het hieronder weten. De twee leukste reacties krijgen van mij een roze Apollo panty L/XL of een gele Apollo panty L/XL ter waarde van €5,99.
De winnaars worden vrijdag 3 mei a.s. bekend gemaakt. Try your luck!

– Dit jurkje heb ik ontvangen ter promotie van Tante Betsy –

Published by HanneMade

Communicatiedame | Marketing | Branding | Schrijven | Ontwerp&Design | Kunst | Oscar & Deesje | Creativity | Tekenmeisje | Jazz | Jurkjes

10 thoughts on “Tante Betsy Pepper Butterfly ‘n Roses: geef je garderobe een oppepper!

 1. Ik ga voor de roze. Ik heb zelf een geelgouden legging gemaakt, aangezien ik geen passende kleur kon vinden. Dus met een roze kan ik afwisselen bij deze beauty van een dress.

  Like

 2. Wat super tof zo’n prijs! Als ik het zou winnen zou ik graag de gele winnen! Mooi te combineren met een oker geel vestje wat ik al heb maar waar ik nog geen panty bij heb!

  Liked by 1 person

 3. Ik ga voor de gele panty. Die kleur heb ik nog niet.
  En ik heb net bij tante een roze legging besteld. Kan ik mooi afwisselen.
  Het zelfde jurkje staat nog op mijn Wish lijstje.

  Liked by 1 person

 4. Staat je super! Ik doe graag mee… hoewel ‘my middelname’ PINK is, ga ik duimen voor Yellow. Die kleur heb ik ondekt and Ilove it! …in schoenen en een vestje spice je daar de boel ook leuk mee op… mis alleen nog ‘Yellow legs’. Krijg er spontaan t liedje uit de Wizzard of Ozz van in mijn hoofd over de yellow brick road.. 😂😂

  Liked by 1 person

 5. Wat een leuke blog weer Hanne. Ik kwam er toevallig achter dat bij mijn favoriete jurkje van dit seizoen, de Hearts Tree Dress Blue, een geel vestje heel leuk staat (toevallig gepakt op een frisse avond, wat een verrassend effect!) Dus nu wil ik daar die knalgele panty graag bij. 💛

  Like

 6. Ik sla geel altijd over, ik had zelfs geen jurkje met geel.
  Toch viel ik dit voorjaar ook voor dit jurkje. Ik combineer m nu met veilig zwart, maar geel…..
  Misschien toch maar eens een gokje wagen. In combinatie met mijn groene laarzen wordt hey vast een prachtige combi!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: