Vier de herfst met mooie verenprints bij Solvejg en WIN een jurkje naar keuze! ❥

Herfst. Mijn jaargetijde. Als het aankomt op kleuren dan. Want voor het eerst is het afgelopen week echt fris geworden. Mijn leggings en panty’s had ik al eerder uit de kast gehaald en nog even en de vesten mogen ook weer. Het is nog even wachten tot de bomen massaal hun herfstkleuren showen en dan verheug ik me alweer op die fijne herfstwandelingen door de kleurenpracht.

Over herfstkleuren gesproken: vrijwel meteen werd ik verliefd op een jurkje van Zilch uit de webshop van Solvejg dat weliswaar een verenprint heeft, maar dan wel in de prachtigste warme herfstkleuren op een heel donkerblauwe achtergrond.
Daar mag ik over bloggen. En wat nóg veel leuker is, is dat ik een jurkje naar keuze uit de webshop mag weggeven! Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

Het wordt een heerlijke herfst!

Heerlijk voel ik me in deze Zilch jurk! Ze is ook heel leuk te combineren met een donkerblauwe panty en camelkleurige laarzen of zoals hieronder met een roestkleurige panty en blauwe laarzen. De panty’s die ik hier draag zijn van Apollo (navy) en HEMA (roestbruin). De jurk heeft een ceintuur en is gemaakt van katoenstretch. De jurk heeft een split doordat de knoopjes niet helemaal naar beneden doorlopen. Dat geeft een sexy en speels effect!

Het enige nadeel van de jurk vind ik dat de jurk niet dicht gestikt is en dus gaat kieren als je zit. Ook heb ik al een paar keer gehad dat een knoopje open gegaan was na een fietstochtje. Jennifer van Solvejg heeft dat ook al een paar keer bij Zilch aangegeven. Ik ga deze dus nog zelf dichtmaken. Ik draag maat XL van deze jurk. De jurk gaat nu al hard dus kijk snel of jouw maat er nog bij staat!

De keuze is reuze!

Solvejg heeft haar webshop weer gevuld met een heerlijke herfstcollectie jurkjes: prachtige in de meest uiteenlopende prints en kleuren van de merken. Hieronder een overzicht van alle merken en alle jurkjes. Welke heeft jouw hart gestolen?

Win een jurkje naar keuze!

Jij kunt een jurkje naar keuze winnen uit deze prachtselectie!
Wat moet je doen? Slechts een paar stappen en jij maakt al kans!


– Volg Solvejg op Facebook en/of Instagram.
– Volg deze blog HanneMadeBlogs (bovenin staat een volgbutton).
– Deel deze blog op je timeline.
– Reageer hieronder welk jurkje jij zou willen winnen en waarom.

Je kunt reageren t/m zondag 13 oktober en maandag 14 oktober maakt Solvejg zelf de winnaar bekend via Facebook.

Succes dames! ❥

Published by HanneMade

Communicatiedame | Marketing | Branding | Schrijven | Ontwerp&Design | Kunst | Oscar & Deesje | Creativity | Tekenmeisje | Jazz | Jurkjes

28 thoughts on “Vier de herfst met mooie verenprints bij Solvejg en WIN een jurkje naar keuze! ❥

  1. Wat een super lieve actie! Ik waag heel graag een kansje. Zoveel prachtige jurkjes! Ik doe heel graag mee voor de zip meadow van tante betsy. Prachtige kleuren en print. Net als jij hou ik van de herfst. Lekker wandelen in het bos met mijn dochtertjes en blaadjes zoeken!

    Liked by 1 person

  2. Wat een leuk jurkje!!! Ik vind de herfst ook heerlijk. Lekker op de bank wegkruipen in een leuk jurkje met een kop thee, of lekkere laarzen aan om door het bos heen te stappen. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de billie jurk van Le Pep of Misty jurk Smashed Lemon of Honeycomb jurk van Zilch. Kortom te veel mooie jurkjes….

    Liked by 1 person

  3. Wat een leuke actie! Wat heeft solvejg een grote collectie jurken! De jurk die jij in je blog draagt staat je geweldig! Echt de herfsttinten van dit seizoen. Zelf heb ik mijn oog laten vallen op een juweeltje! De pan jurk van Vila joy, met geweldige pauwenveren print. Blauw en groen zijn mijn favoriete kleuren. Lijkt me een geweldige jurk voor een romantisch diner met mijn man. Zijn we echt aan toe, even met zn twee er tussenuit, met of zonder de jurk. Maar met zou wel heeel leuk zijn 😉. Ik ga duimen

    Liked by 1 person

  4. Owhhhh een jurkje winnen?
    Wat een verwennerij in deze steeds donker wordende dagen…
    Op de jurk die jij draagt dacht ik eerst allemaal herfstbladeren te zien..maar bij beter inzoomen zag ik dat t idd veren waren…echt een hele mooie print.
    Ik zou toch graag deze https://www.solvejg.nl/a-57164383/tante-betsy/trudy-hearts-jurk-tante-betsy/#description (TB Trudy hearts in L)
    willen winnen . Lijkt me heel mooi (je hoeft m ook niet dicht te stikken!) model, ben dol op hartjes en die roze 😍
    Dank weer voor je inspirende blog!!

    Liked by 1 person

  5. Wat een heerlijke Herfst winactie. Ik draag op het moment erg vaak ziekenhuis blauw vestjes met een openrug. Wat zou ik graag een mooi herfst jurkje willen dragen om wat vrolijker te zijn. Er zijn een aantal jurkjes die ik erg mooi vindt , maar heb een keuze stress. Kan dus nog niet echt kiezen. Ik deel heel graag deze blog en ga zeer zeker duimen🍀🍀🍀

    Liked by 1 person

  6. Leuk om je blog te ontdekken en te lezen! Prachtig jurkje! Oei…wat een keuze! Ik zou graag een jurkje van 4funkyflavours (die blauwe met okergeel) winnen of van Tante Betsy (zipp Meadows!)(kan nog niet kiezen…)…Ik ga deze blog fijn delen op m’n tijdlijn, happy day!

    Liked by 1 person

  7. Hanne, enthousiasme steekt aan!! Ik ben ook verliefd geworden op deze mooie kleuren van dit jurkje door de leuke poses en combi’s. Ik maak graag kans op dit jurkje in maat L.

    Liked by 1 person

  8. Wat een leuke en lieve actie. Ik waag graag een kansje. Ik zou gaan voor de jurk die jij aan hebt. Ik vind de oranje tinten erg mooi. Dus de Feathers jurk van Zilch.

    Liked by 1 person

  9. Hallo Hannelore, wat een leuke actie, ik ben ook fan van de herfst !! En natúúrlijk doen we ook mee met de actie!! Ik vind de jurk van Lien en Giel, Santiago Star geweldig!!
    Gr. Wilma

    Liked by 1 person

  10. Wat een leuke blogs schrijf jij, me meteen ingeschreven. En wat een leuke actie dat je een jurkje mag weggeven. Ik waag een kansje voor de roze hartjes jurk met de knoopjes van tante Betsy, zo’n vrolijke kleur. Solveig volg ik al een tijdje op fb, ook al eens wat besteld. Goede service 👍. Ga nu nog even snel je blog op mijn fb delen, dan hoop ik dat ik alle stappen goed heb doorlopen. En ik ga nog wat andere blogs van je lezen 😘

    Liked by 1 person

  11. Leuke jurk,leuke dame en leuke blog!
    Herfst,wat een heerlijk seizoen.Knus en gezelligheid in huis,en buiten wandelen en knutselen met kind en gevonden herfstschatten 😊 Ik ben er dol op ! En ook op jurkjes dus deze actie doe ik graag mee.Ik vind de Fabia jurk van Bakery ladies erg leuk 👗🍁🍂🍀

    Liked by 1 person

  12. Wat een leuke blog heb je geschreven en Zilch is een leuk merk en Solvjeg een bekende site voor mij om bij te bestellen😊
    Als ik mag winnen dan zou ik de Barbera jurk van Le Pep wel willen. Kleur zwart maar zo leuk te combineren met allerlei leuke panty’s en leggings. Qua maat weet ik niet zo goed hoe die uitvalt heb normaal S.

    Liked by 1 person

  13. Wat een leuk blog met bijbehorende leuke actie.
    Ik zou graag de Lalamour Dance palace of de Tante Betsy zipp Meadow willen winnen. Waarom? Veel van mijn jurkjes zitten op dit moment niet goed, oftewel past gewoon niet. Hier is een goede reden voor, anderhalve maand geleden ben ik bevallen van een prachtige zoon, Daar kan helemaal niets tegenop, maar om de herfst te vieren waag ik toch een gokje.

    Liked by 1 person

  14. Wat een gezellige blog Hanne! Die jurk staat je echt geweldig!

    Solvejg vind ik een hele fijne webshop. Ik heb er al meerdere setjes besteld en ik vind de service erg goed. Jennifer is erg vlot en prettig in het beantwoorden van vragen via de mail.
    Kortom, echt een aanrader deze webshop!

    Welke jurk ik zou willen winnen?! Ik zou dolgraag de Tante Betsy Dress Victoria Retro krijgen, zo’n gaaf model en leuk motief! Daar kan ik dan perfect de Tante Betsy paarse Vera Jacket bij dragen die ik deze zomer bij Solvejg kocht!
    Nu maar duimen dat ik de gelukkige winnaar ben!!! 💜💜💜

    Liked by 1 person

  15. Hey Hanne,
    Wat heb een supertoffe blog!
    Ik vind dat je leuke posts schrijft en dat de afbeeldingen / foto’s zo gaaf gemonteerd zijn. Erg creatief en een lust voor het oog wat van retro en kleur houdt!
    Ik doe ook heel graag mee met de winactie natuurlijk. Solvejg is een fijne webshop met een goede omschrijving van de pasvorm en maten erbij. Dat vind je niet overal.
    Ik zou gaan voor de Metz Hearts jurk van Lien & Giel of voor de Zipp Stars jurk van Tante Betsy.
    Het is wel duidelijk van welke kleur ik het meeste houd: Groen!
    Heel veel succes met je blog. Ik kijk in ieder geval uit naar je volgende post.
    Groetjes Marieke

    Liked by 1 person

  16. Wat een ontzettend leuke actie!!!
    Wanneer ik zou mogen kiezen, ga ik graag voor het prachtige jurkje Shakira met mosgroene eekhoorntjes van B.L!!
    Wát een pracht.

    Liked by 1 person

  17. Oh, vergeten te vertellen waaróm het jurkje Shakira zo mooi vind en waaróm ik deze actie zou willen winnen.

    Het jurkje is gemaakt van natuurlijk materiaal en zou heel welkom zijn, aangezien ik zelf geen budget heb om zoiets te kunnen kopen.

    Liked by 1 person

  18. Wat een leuke winactie, ik waag een gokje….
    Sinds kort draag ik weer wat meer jurkjes, ik durfde dit nooit goed omdat ik best rond en curfy ben. Maar wat een mooie, fijne jurkjes zijn er! Ik word zó blij van alle printjes! Dus ja, ik ben om.
    Het zit heerlijk en ik voel me er goed en vrouwelijk in.
    Nou vond ik het moeilijk kiezen hoor, wat veel keuze… maar ik zou dan toch voor een mooie herfstjurk gaan, de Feather cross jurk van Zilch. Hij is prachtig qua kleur, print en vorm. Echt wat voor mij. Dus ik ga flink duimen!!! Hartelijke groet, Marijke

    Liked by 1 person

  19. Wat een leuke blog weer!
    De jurk staat je prachtig.
    Ik doe graag mee met de actie.
    de Corinda jurk Van Bakery Ladies vind ik super mooi 🥰
    Ik heb op volg geklikt en mijn e-mail ingevuld. Maar vervolgens staat er weer het + en dat ik kan volgen. Dus weet even niet of dat goed is gegaan.

    Like

  20. wat staat deze dress je geweldig! Maar dat had ik al gezegd hè?! Ik doe graag mee aan de winactie. Ik vind de Shakira jurk Bakery Ladies (groen/blauw in XL) te gek. Mooi, toffe print, goed model en duurzaam. Wat wil een mens nog meer…? Ik heb je blog al gedeeld, volg Solvejg al wat jaartjes en hopelijk is wordpress zo lief deze reactie te accepteren😁

    Liked by 1 person

  21. Tja, met zo’n mooie jurk snap ik dat de herfst jouw favoriete seizoen is😊. Prachtige combinatie ook met je panty!
    Het is niet mijn favoriete seizoen, maar…

    Deze herfst geen kledingpech met een jurkje van Solvejg! Laat de blaadjes maar vallen, ook zonder kleur aan de bomen kan ik modieus knallen. Voor mij staat op nummer één met stip, de Tante Betsy Zipp! Met mijn keuze voor de Meadow dress heb ik hopelijk succes. Mocht mijn maat M er straks niet meer zijn, dan vind ik een ander jurkje net zo fijn.

    https://www.solvejg.nl/a-57246959/tante-betsy/zipp-meadow-jurk-tante-betsy/#description

    Liked by 1 person

  22. Dus heerlijk genieten van deze herfstkleuren en geuren! Moet het niet te veel regenen! Met de geweldige collectie bij Solvejg verdwijnt de regen als sneeuw voor de zon! Wat een leuke actie! En wat een keus! Moeilijke keus! Ik ga dan voor iets buiten mijn comfortzone…. na 50 kilo te zijn afgevallen en recentelijk een buikwandcorrectie durf ik mij nu kleurrijk en vol zelfvertrouwen te kleden. Er hangt helaas nogal veel zwart en grijs in de kast. Dus ik zou gaan voor het jurkje https://www.solvejg.nl/a-57286791/jurken-tunieken/zipp-stars-jurk-tante-betsy/#description Maat L – 42 Lekker fris de herfst in!

    Liked by 1 person

Leave a comment