Dé jurk voor een goede bui!

I like people who smile when it’s raining 

Misschien zijn dit wel de beste mensen die er zijn, de mensen die vrolijk zijn, ondanks de regen. Ik heb er altijd wel moeite mee om niet chaga te worden als het met bakken uit de lucht komt vallen en ik erop uit moet met de fiets.. Hoe deden die mensen in ‘Singing In The Rain’ dat toch?!

Gelukkig is mijn humeur (wat betreft het weer) sinds ik de waterdichte jassen van Danefae draag stukken beter geworden. En ook het jurkje van Tante Betsy met de rode parapluutjes, de Dress Selma Rain Blue, draagt daar aan bij! Een op en top Dutch Design jurkje dat zowel qua model als uitvoering past bij het Hollandse winterweer. Het jurkje is er ook in zwart met roze accenten. Jurkenzusje Petra van Schijndel showt deze hier voor Pinka. Staat haar ook echt geweldig! En ze zijn beide nu ook nog eens heel voordelig geprijsd bij Tante in de sale!

Als het tegenslagen regent, gebruik dan je glimlach als paraplu

Afgelopen week werden we getrakteerd op een witte mantel van sneeuw. En dat is een ander verhaal! Wie wordt er nu niet blij van het witte winterdek? Natuurlijk is het dan nog fijn als de sneeuwvlokken niet in je haren komen want dan word je uiteindelijk toch nat, maar het heeft toch een romantisch gevoel: dwarrelende vlokken en krakende sneeuw onder je schoenzolen. Dan past dit jurkje ook weer heel goed: lekker warm en vrolijk. En zo fijn dat je je handen lekker in de zakken kunt steken! De cowboylaarzen zijn overigens tweedehandsjes van Tony Mora en onder de jurk draag ik – lekker warm – een hemdje.

Misschien vind ik het leukste aan de jurk nog wel de rode knoopjes in de hals. Deze geven een extra retro-tintje aan de jurk.
Van welke jurk krijgen jullie een goede bui? ♥

Published by HanneMade

Communicatiedame | Marketing | Branding | Schrijven | Ontwerp&Design | Kunst | Oscar & Deesje | Creativity | Tekenmeisje | Jazz | Jurkjes

5 thoughts on “Dé jurk voor een goede bui!

 1. De jurk staat je prachtig! Ik heb de mijne ook erg graag aan. Lekker warm en vrolijk, echt een toppertje van Tante. Liefs, Petra. ☔🖤❤️

  Like

 2. Raindrops falling on my head. De vraag is : wat functioneert beter in de regen ? Plu of dress . Anyway het ziet er weet prachtig en creatief uit !

  Like

 3. Wat een heerlijk blog weer Hanne. Ja prachtige jurk is dat hè. Hij staat jou en Petra prachtig! En wat een heerlijke foto’s😍💃❤️
  Jammergenoeg is model Selma niet mijn model, maar ik heb de jurk wel in het zippie model.
  Ik word heel vrolijk van het Lola model, van doorknoopmodelletjes en jurkjes met een mooie halslijn zoals Bibi, Lemonade, Victoria, Mila. Ik ben gek op zippies en ik ben groot fan van vrolijk gekleurde printjes. Het kan mij vaak niet gek genoeg zijn.
  Ik word in ieder geval dag in dag uit blij van de vrolijke Tante Betsy jurkjes of de zon nu schijnt of als het regent ;).
  Geniet van je prachtige Selma Rain! Knuff!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: