Ben je boos? Draag dan op je huid een roos. Van Urban Hippies, bij Love, Peace & Joy.

Heel eerlijk gezegd: ik ben niet gek op kettingen en armbanden. Niet omdat ik ze niet mooi vind, maar omdat ik ze vaak lastig vind. 

De meeste armbanden zitten namelijk in de weg als ik driftig op mijn toetsenbord aan het tikken ben en kettingen vind ik vaak een gedoe ‘s ochtends en ‘s avonds met aan en af doen. Ik was een echt oorbellenmeisje, met de nadruk op wás. Totdat… ik de armbanden en kettingen van Urban Hippies zag bij Love, Peace & Joy! Love it! Je wordt er absoluut happy van, dat beloof ik je!


33382020_10156518972119365_8006965607033470976_n (1)Sieraden met een vleugje retro, superleuk bij fleurige jurkjes! Love, Peace & Joy verkoopt de ketting in acht uitvoeringen, zowel in goud- als in zilverkleurig. Ik koos voor de gouden variant met de kleuren roze en groen, want die vind ik echt prachtig! Een mini-schilderijtje om je hals mee te versieren, wie wil dat nou niet? Voor minder dan 20 euro heb je zo’n kunstig sieraad al in je bezit.

Bijna helemaal af zo toch, mijn outfit? Bijna af ja. Want de armband Primrose roze, ook van Urban Hippies, airbrush-painted in rundleder past er echt superleuk bij! En, wat ik heel fijn vind: ik kan deze blog gewoon lekker typen met de armband om, zonder dat ik er last van heb! Dat is nieuw voor mij! De armbanden zijn er in zes verschillende vrolijke kleurtjes en kosten €14,95 per stuk. Wees er snel bij, want de armband in aqua is al uitverkocht.

armbanden

Zelf draag ik op de foto een jurkje van King Louie, maar de armbanden passen ook superleuk bij Tante Betsy jurkjes. Ook te koop in verschillende modellen en kleuren bij Love, Peace & Joy!

combinaties

En nu ga ik de plantjes water geven, zodat de bloemetjes in mijn tuin net zo fris en fruitig blijven als die om mijn hals en pols! ♥

 

 

Published by HanneMade

Communicatiedame | Marketing | Branding | Schrijven | Ontwerp&Design | Kunst | Oscar & Deesje | Creativity | Tekenmeisje | Jazz | Jurkjes

5 thoughts on “Ben je boos? Draag dan op je huid een roos. Van Urban Hippies, bij Love, Peace & Joy.

 1. Staat mooi Hanne! Ik ken Urban Hippies al jarenen deze armbanden dus ook. Alle kleuren zijn fantastisch maar tot nu toe heb ik er nog geen gekocht… gek hè?!

  Like

  1. Tnx!! Gaat daar dan vanaf nu verandering in komen?? 😎
   Haha ik kende t ook al een poosje maar mijn armbandenaversie zat me aanvankelijk in de weg… 😂

   Like

 2. Ik ben ook geen fan van armbanden . Kettingen draag ik zo af en toe. Ik heb ooit een armband gehad van Urban Hippies, maar ook die zijn niet aan mij besteed. Je hebt het wel weer leuk neergezet in jouw blog !

  Like

 3. Wat zijn de Primrose armbanden van Urban Hippies toch mooi en fijn hè?
  Ik ben er groot fan van en heb ze in vier verschillende kleuren en draag ze bijna dagelijks.
  Net zoals de Peony armbanden van Urban Hippies, volgens mij heeft Love, Peace & Joy die ook te koop.
  Normaal storen armbanden me ook, op mijn zelfgemaakte armbanden na ;). Maar deze armbanden voel ik nog niet eens en ze worden ook in de loop van de tijd soepeler. Ik ben er heel blij mee.
  Je hebt een mooie keuze gemaakt met de roze, roze staat bij heel veel kleuren. Geniet ervan en ook van je mooie schilderijtje om je nek ;). Knuff!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: