Met Return to Sender heb je altijd een goed verhaal: bruiloftsgeschenken

shutterstock_117996736Momenteel bevind ik me nogal in een tsunami van trouwerijen en daarover heen komt (heel logisch) weer een geboortegolf. Oké, dit is natuurlijk lichtelijk overdreven, maar je begrijpt mijn punt. In deze fase van het leven wordt er getrouwd en komen er kinderen. 3254b6278eff338a82e8fdd36083d99eEen tijd van feestelijkheden en prachtige kostbare momenten waar jij deel van uit mag maken. Geweldig om al dat pril geluk en al die gelukkige gezichten te zien en zoete, blozende babywangen te aaien. Nieuw begin en nieuw leven. Onvergetelijke ogenblikken die we in ons geheugen willen griffen. Je wil deze momenten extra speciaal maken door een bijzonder geschenk te geven. En daar begint jouw verhaal.☺

“Alles begint bij een goed verhaal”

Waar vind je originele trouw- of geboortegeschenken die een puur en eerlijk verhaal vertellen en ook nog eens prachtig zijn? Ik heb bij Return to Sender de prachtigste spullen ontdekt. Misschien heb je de producten van Return to Sender wel eens bij de HEMA gezien. RtSProducten met een goed verhaal. Dat is nóg een reden om eens een kijkje te nemen op hun site, want bij Return to Sender schuilt er achter werkelijk ieder product een verhaal. En een goed verhaal! En wat ook makkelijk is: je bestelt gewoon online! Easy does it! Maak kennis met het prachtige concept van Return to Sender. Komende twee blogs wil ik aandacht besteden aan geschikte trouw- en geboortegeschenken. In dit blog heb ik voor jou alvast de leukste en mooiste trouwgeschenken op een rijtje gezet.

Voor het perfecte trouwcadeau…

shutterstock_181318778Wil je een bruidspaar écht origineel verrassen met een huwelijkscadeau, neem dan zeker een kijkje in de superleuke collectie huwelijkscadeaus van Return to Sender.

“Life is like a box…”

Mijn persoonlijke favoriet onder de huwelijksgeschenken is het huwelijkskistje. In dit kistje zitten allerlei symbolische producten uit Thailand, Peru, Bolivia, India en Mexico. Dit zijn de landen waar Return to Sender werkt. De huwelijkskistjes kun  je helemaal naar eigen smaak voor het bruidspaar kan inrichten. _MG_0572 webIk heb echt een zwak voor dit idee. Dit is zo ontzettend schattig en persoonlijk!  Je geeft het kistje bijvoorbeeld persoonlijke touch  door er acht je eigen stempel op te drukken  en aan te vullen met een persoonlijk briefje of een bijzondere foto. De kistjes zijn beschikbaar in wit en rood. Alles wat je in het kistje vindt heeft een eigen bijzonder verhaal. Hieronder vind je een beschrijving van de inhoud en de verhalen erachter.

gelukskistje-huwelijk-wit-v
In Thailand gelooft men dat deze wishing bell, lokaal ook wel ‘silver bell’ genoemd, voorspoed brengt. Het geluid van het rinkelende belletje leidt je wensen naar de hemel. Zodra je een boodschap op de bel hebt geschreven en de bel rinkelt, zal de wens uitkomen!

Het geluksflesje
Indianen in Peru en Bolivia gebruiken deze geluksflesjes die wortels van planten, zaden en amuletten bevatten. Traditioneel gezien heeft elk voorwerp en elke kleur zijn eigen betekenis en functie. De flesjes zijn daarmee een mooi symbolisch cadeautje voor alle gebeurtenissen waar je iemand een beetje geluk bij kan wensen.

Het bruidspaar
Deze gebreide vingerpoppen komen uit Peru en zijn gemaakt door herderinnen die als bijverdienste deze prachtige miniatuurwerkjes maken._MG_0551 web (1)

De rudraksha
Deze rudraksha is het zaad uit de vrucht ‘rudraksha’ en komt uit India. Volgens oude hindoegeschriften zorgt de rudraksha voor vervulling van verlangens, voorspoed, bevordering van spiritualiteit en het bestrijden van ziekten.

De bloemen
De fleurige papieren bloemen komen uit Mexico en worden daar volop gebruikt op verschillende religieuze en niet-religieuze feestdagen.

Trouwen doe je op je sloffen

slof1De wittebroodsweken beginnen pas echt goed met de comfortabele sloffen uit Marokko. Ik heb ze wel eens aangehad en ze zijn pure verwennerij voor je voeten! De sloffen zijn gemaakt in Marrakech, Marokko. De babouches, zoals de traditionele sloffen in Marokko heten, worden gemaakt door mannen die vanuit huis werken. Het aanbrengen van de kralen en pailletten is een behoorlijk precisiewerk dat met de hand wordt gedaan. Met Babouches geef je een typisch Marokkaans geschenk. De traditionele kleur is geel of wit en de versiering geven deze comfi patta’s een extra feestelijk tintje.

Win-wine situation

Wat ik tenslotte ook een fantastisch en heerlijk huwelijkscadeau vind is het wijnpakket met zorgvuldig geselecteerde Zuid-Afrikaanse wijnen. Het pakket ziet er prachtig uit én, je raadt het al: het heeft een goed verhaal! En met wijn zit je eigenlijk altijd goed!

unnamedDeze biologische wijnen zijn geproduceerd in Zuid Afrika. De organisch geteelde druiven komen van boeren in de Lower Olifants River vallei, onderdeel van Namaqualand in de West-Kaap. De producenten organisatie, Stellar, is privé eigendom, waarbij de werknemers gezamenlijk ook 26% eigenaar zijn van de wijnkelder. Stellar is gecertificeerd eco-fair, wat betekent dat de wijnen met oog voor mens èn milieu zijn geproduceerd. De wijnen zijn geïnspireerd door John Altman, een man die houdt van twee dingen: people en planet. Of zoals hij het zelf zou zeggen: ‘een win-wine situation’. Nog meer weten over deze bijzondere wijn, kijk dan op johnaltman.org en stellarorganics.com.

En nu ben ik wel benieuwd: wat is jouw favoriete trouwgeschenk en waarom? Laat het me weten en geef je reactie hieronder. ♥

 Heb je een vraag over Return to Sender? Of heb je een suggestie voor een mooi product? Neem dan contact op!

Advertisement

Published by HanneMade

Communicatiedame | Marketing | Branding | Schrijven | Ontwerp&Design | Kunst | Oscar & Deesje | Creativity | Tekenmeisje | Jazz | Jurkjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: